Chess King2GB

Fri Tale/SMS/MMS*
249,-
 • Norges beste kundeservice
 • 4G - Fri Fart*
 • Ingen bindingstid
 • Beste 4G-dekning - TEK.no mai 2017

Chess + Telia = sant

Nå har Chess og Telia slått seg sammen. Du kan fortsatt bestille abonnement hos oss, og beholder samme pris og innhold når vi flytter over til Telia. Du slipper også å bytte SIM-kort. Du hører fra oss i god tid før det skjer.

1
2
Personalia
Abonnement
Kvittering
 
 

Er du Chess-kunde fra før bytter du enkelt abonnement på MinSide.

*Bruk i EU og EØS er inkludert, og data rollover sørger for at ubrukt data blir overført til neste måned. Bruk til spesialnummer, samt fra Norge til utlandet er ikke inkludert. Egne priser på skip / ferge / fly. Se alle priser. Hastighet opptil 100 Mbit/s, men opplevd hastighet vil variere etter dekning og andre forhold. Ved oppbrukt data vil det ikke påløpe kostnader, men hastigheten begrenses. Les mer.

Bestill i dag, helt uten binding!

 
Norges mest fornøyde mobilkunder

Vi ble kåret til best i mobilbransjen av Norsk Kundebarometer i både 2015, 2016 og 2017, noe som betyr at vi har Norges mest fornøyde mobilkunder! Norsk Kundebarometer er et forskningsprosjekt ved Handelshøyskolen BI. www.kundebarometer.com

Les mer om prisene vi har vunnet

 

Norges beste kundeservice

I 2017 stakk vi av med TNS Gallup sin pris for bransjens beste kundeservice. Vi er utrolig stolte over å kunne fortelle at Chess gir deg Norges aller beste kundeservice.

Les mer om testen her

 

Norges beste 4G-dekning

Er du kunde i Chess surfer du på Norges beste 4G-nett! Dette ifølge en kåring utført av nettstedet TEK.no. Jevnt over er dekningen i nettet vårt best over hele landet.

Les mer om testen her

 
EU og EØS inkludert

Skal du ut og reise? Chess King (og de gamle Easy- og SjakkMatt-abonnementene) lar deg bruke av den samme datamengden, ringeminuttene og meldingene i EU og EØS som du har hjemme i Norge. Kontantkort får like priser i Norge og EU/EØS fra 1. juni 2017.

Les mer 

 
Data Rollover

Hender det at du ikke bruker opp all dataen din? Fra og med 1. mars 2017 flytter vi den ubrukte dataen over til neste måned. Vi kaller det data rollover og det koster ingen verdens ting!

Les mer om data rollover her

 

Fri fart

Vi setter ingen begrensninger på farten når du surfer, fordi fra og med 1. januar 2017 fjernet vi fartsbegrensningene i nettet for absolutt alle Chess-kunder! Du får alltid den beste farten som Norges beste 4G-nett til enhver tid kan levere.

 

Ingen binding
Vi liker ikke bindingstid, og det gjør sikkert ikke du heller. Derfor har vi ikke bindingstid hos Chess.

 

Gratis BankID
BankID på mobilen er raskt og trygt når du skal logge inn i nettbanken din. Og det skal selvsagt ikke koste penger å betale en regning, så hos oss er BankID alltid gratis. 

 

Venne- og familierabatt
Om dere deler faktura gir vi dere rabatt! Får du med en venn, kjæreste eller et familiemedlem så sparer dere penger hver måned. Samler du 2 mobilabonnement på ett kundenummer blir rabatten 60,-/mnd . Er dere 3 blir rabatten 90,-/mnd osv. 

Les mer

 

Full kontroll i app og på MinSide
Appen vår for Android og iOS som gjør det enda bedre å være Chess-kunde. Last ned fra App Store eller Google Play og sjekk forbruk, faktura, kjøp mer data, og mye mye mer. MinSide gir deg de samme mulighetene på PC.

 

Lave utlandspriser
Vi kjemper for lavere priser også utenfor Norges grenser, og nå kan du surfe som hjemme i EU og EØS! I tillegg har alle våre mobilabonnement fri bruk av ringeminutter, SMS og MMS til alle de nordiske landene.
Les mer om våre priser i utlandet her

 
 

Dette betyr hastigheten

 

Hos Chess er du sikret god hastighet på mobildata. Uansett om du er tilkoblet 3G eller 4G er det uproblematisk å se film, surfe eller høre på musikk. 

Hastigheter på mobildata

Hvilken hastighet du vil oppleve avhenger blant annet av type teknologi på basestasjonene i området, dekning, samt hva slags mobil eller ruter du har. Som en tommelfingerregel kan du oppleve disse hastighetene: 

Hva påvirker hastigheten?

 Det er flere faktorer som påvirker hastighet og overføring av mobildata:

 • For en god opplevelse må du ha god 3G eller 4G-dekning der du er.
 • Flere mobilbrukere som «slåss» om kapasiteten i et område vil senke forventet hastighet
 • Jo kortere avstand til mobilmasten, jo bedre.

I noen tilfeller vil 3G kunne levere høyere hastighet enn 4G, på samme måte som 4G i andre tilfeller vil gjøre det samme. Uansett om din telefon er koblet til 4G eller 3G kan du være trygg på at du har tilgang til hastigheter som tilfredsstiller.

Hva slags hastighet du trenger for å se på film eller høre på musikk varierer fra tjeneste til tjeneste. Denne oversikten gir deg en pekepinn: 

Når du har brukt opp inkludert datamengde

Dersom du har brukt opp den inkluderte mengden data i abonnementet ditt, vil hastigheten på datatrafikk gå ned. Dette kalles også å strupe hastigheten. Strupehastigheten vil variere ut fra hvilket abonnement du har. Se informasjon om ditt abonnement her.

Dersom du kjøper en ny datapakke, eller du går inn i en ny fakturaperiode, vil hastigheten øke til normal hastighet igjen.

Hastigheten du vil oppleve avhenger blant annet av abonnementet ditt, dekningsforholdene, signalstyrke og avstanden til sender. Hvor mange som er koblet til basestasjonen, samt tid på døgnet vil også ha en innvirkning på hastigheten din.

Fakta om hastighet

 • Hastighet i mobilnettet dreier seg om hvor raskt datapakker kan transporteres til eller fra en enhet som er tilkoblet mobilnettet. Måleenheten for disse hastighetene er megabit per sekund (Mbit/s).
 • Man kan overføre data både i 2G-, 3G- og 4G-nettet. Men det er 4G-nettet som gir de raskeste hastighetene.
 • Forventede hastigheter i 4G-nettet er opptil 100 Mbit/s. Men de faktiske hastighetene avhenger blant annet av type teknologi på basestasjonene i området, dekning, samt hva slags mobil eller ruter du har.
 • 4G+ gir langt raskere hastigheter enn den første 4G-teknologien. Med 4G+ er det 300 Mbit/s i maksimal teoretisk nedlastingshastighet.
 • For å kunne oppnå de aller raskeste hastighetene i nettet, trenger du en mobil eller ruter som har støtte for 4G+.
 • Med 3G kan man forvente hastigheter på 2-20 Mbit/s, mens det på 2G er snakk om kun lave hastigheter med EDGE-teknologien, fra 40-200 kbit/s.
Priser etter inkludert innhold
Data 0 kr per MB**
Minimum forbruk 0 kr
 

*Ingen etableringspris. Samtaler til spesialnummer, fra utland (bortsett fra innenfor EU/EØS), til utland, samt innholdstjenester har egne priser. Fri bruk er begrenset til 20000 ringeminutter, SMS og MMS. 

** Maksgrense data:
For kunder som bruker mer enn 2 GB på mindre enn 30 dager (opplasting + nedlasting), reduseres maksimal hastighet til 64 Kb/s i resten av en trettidagersperiode.

Ved redusert hastighet kan du kjøpe mer data med full hastighet (1 GB for kr 99, 5 GB for kr 199 eller 10 GB for kr 299.). Datapakker kjøper du ved å sende en SMS med kodeord 1GB, 5GB, eller 10GB til 06060. Datapakker varer i 30 dager. Ønsker du å sjekke hvor mye data du har igjen på abonnementet ditt kan du sende en SMS med kodeord Kvote til 06060. 

Alle priser er inkludert mva.

Tilleggstjenester
 

* Kun den som setter opp konferansen må betale for samtalene. Pris pr. deltaker. 
** Krever at du har tjenesten Telefonsvarer. 
*** Gjelder bare for abonnement. Du får dette kostnadsfritt på MinSide

Alle priser er inkludert mva

Spesialnummer
 

Alle priser er inkludert mva.

Opplysningstjenester
Opplysningstjenester
 
Til utlandet
 

* Prisene over viser bruk av inkludert innhold (Fribruk Norden). Etter inkludert innhold gjelder ordinære priser.

I utlandet
 

Bruk fra EU, EØS og Sveits til EU, EØS og Sveits har lik pris som bruk i Norge

På skip og fly
 

Alle priser er inkludert mva.