TvillingSURF Velg

Med TvillingSURF har du et ekstra SIM-kort som du kan bruke til å surfe på Internett med. Sett SIM-kortet i iPad, modem eller rett i PC'en. Kun 30,-/mnd

Med TvillingSURF har du et ekstra SIM-kort som du kan bruke til å surfe på Internett med. Sett SIM-kortet i iPad, modem eller rett i PC'en. Kun 30,-/mnd

Les mer

Perfekt for deg med nettbrett, modem eller PC med SIM-kortleser. TvillingSURF bruker av den samme datamengden som du har inkludert i hovedabonnementet ditt, som betyr at du kun har ett abonnement å forholde deg til.

Ingen etableringspris. Kun kr. 30/mnd.

Datagrense Utland gir deg en ekstra trygghet ved bruk av mobilsurfing i utlandet.

Les mer

Med Datagrense Utland kan du være trygg på at du ikke kan bruke mer enn den valgte beløpsgrensen på mobildata pr måned når du er i utlandet. Når grensen er nådd blir abonnementet ditt sperret for databruk fram til neste måned. Grensen blir tilbakestilt ved månedsskiftet. Du kan fortsatt ringe og sende SMS etter at abonnementet har blitt sperret for databruk, og kan selvsagt fortsatt mobilsurfe via WiFi.

Alle nye Chess-kunder har automatisk denne grensen satt til kr 495.

Fordi vi vil gi deg full oversikt over forbruket ditt, vil du bli varslet på SMS når 80% av beløpsgrensen er nådd. Ny SMS-varsling går ut når du har nådd grensen. Du har også mulighet til å sjekke hvor mye du har igjen av beløpsgrensen ved å sende en SMS med kodeord DUSALDO til 06060

Dersom du ønsker å heve den forhåndsdefinerte beløpsgrensen på 495 kr, kan du enkelt gjøre dette via MinSide eller ved å sende SMS til 06060 med med følgende kodeord: 

kr495 (standard for alle abonnement)
kr1000 (maksgrense 1000 kr på data)
kr3000 (maksgrense 3000 kr på data)
kr5000 (maksgrense 5000 kr på data)

Trenger du en månedlig mengde data som ikke finnes på de vanlige abonnementene våre? Ikke noe problem! Uansett om du trenger litt eller mye ekstra data så kan du bestille det her. Med MerDATA skreddersyr du den månedlige datamengden din: alt du trenger å gjøre er å velge hvor mange ekstra GB du vil ha, så legger vi dem automatisk til på abonnementet ditt hver måned.

2 GB - 99,-/mnd
5 GB - 199,-/mnd
10 GB - 249,-/mnd

Les mer

Etter bestilling er tjenesten på plass etter 10-30 minutter, og tjenesten fornyes klokken 04:00 den 1. i hver måned. Datapakker varer i 30 dager. Ved avslutning av tjenesten beholder du datapotten for inneværende kalendermåned, men tjenesten vil ikke fornyes.