Innholdsgrenser

Velg

Med Innholdsgrenser kan du sette en øvre beløpsgrense for hvor mye et abonnement kan belastes for kjøp av innhold pr kalendermåned.

 
 

Innholdstjenester er tjenester som du bestiller fra Innholdsleverandører, og disse faktureres via telefonregningen din. Dette kan være gaver til veldedige organisasjoner via SMS, kjøp av ringetoner, chat-tjenester på SMS, kjøp av billetter til offentlig transport, betaling for Finn-annonser osv.
Alle nye Chess-kunder får automatisk en innholdsgrense på 250,-. Vi har valgt å gjøre dette for å skjerme kundene våre fra de uønskede utgiftene som ofte assosieres med innholdstjenester, og denne grensen kan enkelt endres eller fjernes på MinSide. Ved å sette en øvre grense for hvor mye fakturaen din månedlig kan belastes ved kjøp av innholdstjenester, kan du være trygg på at forbruket av slike tjenester aldri vil overstige avtalt beløp.

  •     Innholdsgrense 0 kr
  •     Innholdsgrense 100 kr
  •     Innholdsgrense 250 kr
  •     Innholdsgrense 500 kr
  •     Innholdsgrense 1000 kr

Alle innholdsgrenser er helt gratis.

Samtaler til Teletorg (telefonnummer i 820-serien og 829-serien) eller andre spesialnummer som f.eks opplysningstjenester og andre 4- og 5-sifrede nummer inngår ikke i tjenesten Innholdsgrenser. Om du vil sperre for denne typen telefonnumre kan du aktivere tjenesten Teletorgsperre.