Kundefordeler hos Chess

Målet vårt er å gjøre det enkelt og billig for deg å dele opplevelser med andre. Vi ønsker å gjøre mest for at du skal få lave priser, mer data og mer fart!

 
Norges mest fornøyde mobilkunder

Vi ble kåret til best i mobilbransjen av Norsk Kundebarometer i både 2015, 2016 og 2017, noe som betyr at vi har Norges mest fornøyde mobilkunder! Norsk Kundebarometer er et forskningsprosjekt ved Handelshøyskolen BI. www.kundebarometer.com

Les mer om prisene vi har vunnet

 

Norges beste kundeservice

I 2017 stakk vi av med TNS Gallup sin pris for bransjens beste kundeservice. Vi er utrolig stolte over å kunne fortelle at Chess gir deg Norges aller beste kundeservice.

Les mer om testen her

 

Norges beste 4G-dekning

Er du kunde i Chess surfer du på Norges beste 4G-nett! Dette ifølge en kåring utført av nettstedet TEK.no. Jevnt over er dekningen i nettet vårt best over hele landet.

Les mer om testen her

 
EU og EØS inkludert

Skal du ut og reise? Chess King (og de gamle Easy- og SjakkMatt-abonnementene) lar deg bruke av den samme datamengden, ringeminuttene og meldingene i EU og EØS som du har hjemme i Norge. Kontantkort får like priser i Norge og EU/EØS fra 1. juni 2017.

Les mer 

 
Data Rollover

Hender det at du ikke bruker opp all dataen din? Fra og med 1. mars 2017 flytter vi den ubrukte dataen over til neste måned. Vi kaller det data rollover og det koster ingen verdens ting!

Les mer om data rollover her

 

Fri fart

Vi setter ingen begrensninger på farten når du surfer, fordi fra og med 1. januar 2017 fjernet vi fartsbegrensningene i nettet for absolutt alle Chess-kunder! Du får alltid den beste farten som Norges beste 4G-nett til enhver tid kan levere.

 

Ingen binding
Vi liker ikke bindingstid, og det gjør sikkert ikke du heller. Derfor har vi ikke bindingstid hos Chess.

 

Gratis BankID
BankID på mobilen er raskt og trygt når du skal logge inn i nettbanken din. Og det skal selvsagt ikke koste penger å betale en regning, så hos oss er BankID alltid gratis. 

 

Venne- og familierabatt
Om dere deler faktura gir vi dere rabatt! Får du med en venn, kjæreste eller et familiemedlem så sparer dere penger hver måned. Samler du 2 mobilabonnement på ett kundenummer blir rabatten 60,-/mnd . Er dere 3 blir rabatten 90,-/mnd osv. 

Les mer

 

Full kontroll i app og på MinSide
Appen vår for Android og iOS som gjør det enda bedre å være Chess-kunde. Last ned fra App Store eller Google Play og sjekk forbruk, faktura, kjøp mer data, og mye mye mer. MinSide gir deg de samme mulighetene på PC.

 

Lave utlandspriser
Vi kjemper for lavere priser også utenfor Norges grenser, og nå kan du surfe som hjemme i EU og EØS! I tillegg har alle våre mobilabonnement fri bruk av ringeminutter, SMS og MMS til alle de nordiske landene.
Les mer om våre priser i utlandet her