Hva kan vi hjelpe deg med?

Ask your questions here!

Hva er mobilt bredbånd?

Mobilt bredbånd er et abonnement som du bruker til å koble deg på internett med. Det bruker mobilnettet, og abonnementet inkluderer kun mobildata. Du kan altså ikke ringe eller sende meldinger med dette abonnementet. Mobilt bredbåndsabonnement kobler til den samme dekningen som telefonen din, noe som betyr at du kan bruke dette abonnementet overalt hvor det er mobildekning.

Du kan se alle våre abonnement HER.

For å få optimale hastigheter bør det være god 3G eller 4G-dekning. Du kan se på dekningskartet hvordan dekningen er der du befinner deg. Siden du har 14 dagers angrefrist så er det også mulig å teste dette før du bestemmer deg helt.

Husk at mobilt bredbånd kun blir levert med SIM-kort. Du må dermed ha et modem, nettbrett eller PC som støtter SIM-kort. Vi har forskjellige modem i vår nettbutikk som du kan få levert med abonnement. Du kan se våre modem HER.