Hvordan logger jeg inn på Spotify med Facebook?

I dette tilfellet har du alltid benyttet samme innlogging som du bruker på Facebook:

• E-postadresse ogpassord for å logge på Spotify.

Du ble ikke bedt om å lage et nytt brukernavn og passord når du laget Spotify-kontoen din. De fleste Spotify-kontoer som er laget etter 22. september 2011 bruker Facebook-innlogging.

Hvis du har problemer med å logge inn på Spotify med din Facebook-innlogging, dobbeltsjekk først at innloggingsinformasjonen er skrevet korrekt. Denne skal bestå av din e-postadresse og et personlig passord.

Dersom du fortsatt har problemer, forsøk å endre passordet til din Facebook-konto. Dette kan du gjøre på innstillingssiden til Facebook.

Det er ikke mulig å bruke Facebook-innloggingen for å logge på Spotify hvis du bruker en;

• Sonos
  • Squeezebox
  • Onkyo
  • WD
  • Boxee Box
  • Tivo

Du vol da trenge et eget brukernavn og passord fra Spotify. Les mer om dette her.