Selskapet Chess - Er du en av oss?

 

Siden 2002 har Chess gitt deg lave priser og mer fart :)

Chess ble startet for å gjøre det billigere å bruke mobilen. Vi synes ikke at det skal være dyrt å bruke mobile tjenester i Norge, og det skal heller ikke være komplisert! Faktisk skal det være så enkelt og billig at du får mer tid og penger til overs, som du igjen kan bruke på å ha det mer moro.

Ved å være pionerer på enkelhet og ærlighet (du skal se hva du får og hva det koster) har vi i Chess vært med på å drive prisene ned og servicegraden opp i denne bransjen. Det kommer deg til gode, uansett om du er kunde hos oss eller ei. Vi har også blitt kåret til beste kundeservice i mobilbransjen en rekke ganger!

Det kanskje unødvendig å si det til deg om du allerede kjenner oss, men Chess fortsetter som før. Vi kommer alltid til å kjempe for billigere og enklere produkter, og du kan være trygg på at Chess alltid vil fortsette å utvikle nye produkter som skal komme deg til gode.

Chess er registrert i foretaksregisteret i Brønnøysund under navnet TeliaSonera Norge AS, Chess med organisasjonsnummer 981 929 055 og er merverdiavgiftspliktig. Virksomheten er registrert hos Nasjonal kommunikasjonsmyndighet (Nkom), Nygård 1, Lillesand.

Lave priser. Mer fart :)