av Chess 23. jun. 2016
Hun bruker tidvis mer enn 10 GB i måneden og er symbolet på Generasjon Surf. Lotte (17) er bare opptatt av en ting på mobilen - at hun kan surfe i superfart.
av Maja Huse 22. aug. 2016
Har du noe du er spesielt god på? En ferdighet utenom det vanlige? Da kan det hende vi vil sponse akkurat deg.
av Alexander Solberg 18. aug. 2016
av Alexander Solberg 16. aug. 2016
av Maja Huse 10. aug. 2016
Vi i Chess har fått gleden av å samarbeide med selveste Snowboardlandslaget, og har i den anledning fått komme tett på de norske snowboardstjernene. I dag har vi spurt Ståle Sandbech 10 kjappe spørsmål om hva han driver med når han surfer på mobilen.
av Maja Huse 26. jul. 2016
Sommerens store snakkis er utvilsomt Pokémon GO. Derfor bestemte vi oss for å finne på noe gøy for Pokémon-spillerne i Bergen!
av Maja Huse 19. jul. 2016
Ferietid er lesetid, og mange av oss har kjent litt på behovet om å kunne ta med seg bøkene digitalt. Kanskje vil du spare plass i bagasjen, reise med mange bøker på en gang, eller lese en “guilty pleasure” i smug? Vi har løsningen!
av Maja Huse 13. jul. 2016
Mobilspillet Pokémon GO har over natta blitt en supersnakkis og tatt verden med storm, og vi på Chess-kontoret måtte selvsagt teste for å finne ut av hva i alle dager dette er for noe.
av Maja Huse 6. jul. 2016
Det kan være hardt å være student. Du har lite penger, mye å gjøre og mye du skal være med på. Derfor har vi satt sammen en liste med våre favoritt-apper for studenter!
av Maja Huse 1. jul. 2016
Det er ikke alltid så lett å vite hva man skal velge når barna skal ha sin første mobiltelefon. I gamle dager var det kontantkort som gjaldt, men nå har valgmulighetene blitt flere. Vi vil prøve å hjelpe deg å gjøre det riktige valget for både deg og småtråkket!