av Maja Huse 19. jul. 2016
Ferietid er lesetid, og mange av oss har kjent litt på behovet om å kunne ta med seg bøkene digitalt. Kanskje vil du spare plass i bagasjen, reise med mange bøker på en gang, eller lese en “guilty pleasure” i smug? Vi har løsningen!
av Maja Huse 13. jul. 2016
Mobilspillet Pokémon GO har over natta blitt en supersnakkis og tatt verden med storm, og vi på Chess-kontoret måtte selvsagt teste for å finne ut av hva i alle dager dette er for noe.
av Maja Huse 6. jul. 2016
Det kan være hardt å være student. Du har lite penger, mye å gjøre og mye du skal være med på. Derfor har vi satt sammen en liste med våre favoritt-apper for studenter!
av Maja Huse 1. jul. 2016
Det er ikke alltid så lett å vite hva man skal velge når barna skal ha sin første mobiltelefon. I gamle dager var det kontantkort som gjaldt, men nå har valgmulighetene blitt flere. Vi vil prøve å hjelpe deg å gjøre det riktige valget for både deg og småtråkket!
av Maja Huse 27. jun. 2016
Hva får du om du kombinerer lave priser, Norges beste 4G-dekning og Norges beste kundeservice? Du får landets mest fornøyde mobilkunder for andre år på rad!
av Maja Huse 27. jun. 2016
2 og et halvt år før tiden har Telia Norge innfridd myndighetenes krav om 4G-dekning til 98 prosent av befolkningen.
av Chess 23. jun. 2016
I 2014 ble det satt mobilsurfe-rekord i Norge. Nå foreligger surfetallene fra i fjor. Du er med i fasiten.
av Chess 23. jun. 2016
Fyr opp grillen, legg på koteletter eller pølser og mobilsurf mens du venter. Det er en sikker vinner for svidd grillmat.
av Chess 23. jun. 2016
Hun bruker tidvis mer enn 10 GB i måneden og er symbolet på Generasjon Surf. Lotte (17) er bare opptatt av en ting på mobilen - at hun kan surfe i superfart.