Mermoro Maja Huse (90)


I vår har det vært mye snakk om at mobilbruk i EU og EØS har blitt inkludert i de fleste mobilabonnement. Nå gjelder dette også for Chess kontantkort, Chess Control og ladepakker.
I vår har Chess utfordret Stian Blipp i den ene helsprø utfordringen etter den andre i Chess Charity Challenge på Stian Blipp Show. Til sammen har samarbeidet ført til at 1 million kroner har blitt donert til veldedige formål.
Chess søker Party-ambassadører til årets Palmesus. Er du en partydronning (eller konge) som digger å skape god stemning, bør du melde deg på konkurransen nå!
I denne utgaven av Chess Charity Challenge skal Stian Blipp og Dagfinn Lyngbø konkurrere i oneliners i Oslo Konserthus. Jo mer latter, jo mer penger til veldedighet. Tror du de greier det?
Vi lot det norske hockeylandslaget bytte ut Chess-logoen på ryggen på drakta med navnet til mødrene sine. Så inviterte vi alle mødrene på kamp. Resultatet ser du her!
Du leste riktig – om du er Chess-kunde surfer, skravler og tekster du med landets beste mobildekning. Det er konklusjonen fra Mediehuset TEK.no og Norges største uavhengige dekningstest av norske mobilnett.
Fra og med våren 2017 er bruk i EU og EØS inkludert om du har mobilabonnement fra Chess. Men hva betyr dette, egentlig?
Om du har snublet over en reklame for mobilabonnement i vår har du sikkert fått med deg at data rollover er en av de store snakkisene. Men hva er det egentlig? Her har vi samlet alt du trenger å vite.
I dag lanserer vi et splitter nytt utvalg mobilabonnementer: Chess King. Her får du samtaler, SMS, MMS og surfing i EU/EØS inkludert i prisen, tillegg til at ubrukt data automatisk blir overført til neste måned med data rollover.
I ukas Charity Challenge skal Stian Blipp få 91 år gamle Solveig, som aldri har sett en Mac før, til å logge seg på Internett. Dette må gjøres helt uten at Stian får se på skjermen hennes!
Er du Norges beste supporter? Da kan du vinne en tur for 2 til hockey-VM i Paris for å heie frem de norske hockeygutta.
Lørdag den 25. Mars klokka 20:00 er det premiere på TVNorges nye storsatsing Lost In Time, der tre deltakere i studio konkurrerer i virtuelle verdener om én million kroner. Du som sitter hjemme kan også bli med i konkurransen via Lost In Time-appen på mobilen din, og gjett hva? Du kan vinne en million kroner, du også.