Mermoro Maja Huse (85)


Bruker du opp all dataen din hver eneste måned? Hvis ikke flytter vi den ubrukte dataen til neste måned. Vi kaller det Din Data, og det koster ingen verdens ting!
Trenger du nye hodetelefoner, et mobildeksel, et sportsarmbånd eller kanskje en minihøyttaler? Nå kan du kjøpe mobiltilbehøret ditt hos Chess, uansett hvor du er mobilkunde.
Jubelen stod i taket da Chess nok en gang kunne ta hjem prisen for mobilbransjens aller beste kundeservice.
Se minidokumentaren fra New York med landslagskompisene Alexander Bonsaksen og Mats Zuccarello Aasen i hovedrollene.
Du trenger ikke være størst for å bli best. Det er det nye reklamekonseptet til Chess. Sammen med hockey-stjernen Mats Zuccarello skal Chess vise at “best” handler om mer enn størrelse.
4G Tale er kort fortalt at du kan bruke 4G-nettet til samtaler. Tidligere har dette nettet kun blitt brukt til mobilsurfing, men nå kan du også ringe med det. Dette betyr at du kan få bedre lyd i samtalene dine og enda bedre dekning innendørs. Nå er 4G Tale endelig klart for deg som har iPhone!
Synes du det er teit med begrensninger på surfefarten på mobilen din? Det synes vi også, så derfor er vi kjempeglade for å fortelle at vi fra og med 1. januar fjerner fartsbegrensningene i nettet for alle Chess-kunder!
Tidligere har du bare kunnet surfe over 4G-nettet, mens du har måttet bruke 2G- eller 3G-nettet om du skulle ringe til noen. Nå kommer 4G Tale, også kalt voLTE, som gjør at du også kan bruke 4G-nettet til å ringe med. Men hva betyr egentlig dette for deg?
Chess har landets mest fornøyde mobilkunder.
Trenger du ekstra mye data på mobilabonnementet ditt? I så fall har vi en godbit til deg: Hvis du bytter til Easy 10GB eller Easy 20GB før den 30. november dobler vi dataen din i 3 måneder.
Kunstløper Anne Line Gjersem fra Asker og snøscooter- og motorcrosskjører Maria Sandberg fra Harstad drar avgårde med 50.000 kroner hver i Chess-Sponsoratet.
Onsdag kveld ble det offentliggjort: iPhone 7 og iPhone 7 Plus kan forhåndbestilles fra og med fredag 9. september!