Mest fornøyde mobilkunder

Mest fornøyde mobilkunder

Chess er nok en gang best i test og kommer best ut i mobilbransjen i Norsk Kundebarometer 2015. Barometeret er basert på tilbakemeldinger fra et stort antall norske forbrukere, og målingen viser at det er Chess som har Norges mest fornøyde mobilkunder!

- Vi er overveldet, glade og ikke minst utrolig stolte. Det er veldig gøy at forbrukerne sender oss helt til topps, sier Chess-sjef Arve Andreassen. Han har to enkle regler i all kontakt med forbrukerne.

- Kundene skal tas alvorlig og de skal begeistres. Dette arbeider vi med hver eneste dag, og det er selvfølgelig hyggelig når dette gjenspeiles i en undersøkelse hvor vår eneste påvirkning er å gjøre en så god jobb som mulig mot kundene, sier han.

Chess-sjefen er ikke i tvil om at det er medarbeiderne som skal ha all ære for at selskapet klatrer til topps. 

- Det er fint å ha strategier og planer for hvordan man skal fremstå. I det daglige er det likevel kontakten og dialogen med kundene vi blir vurdert på, hvordan den enkelte bidrar med løsninger og ikke minst klarer å skape en god opplevelse for kundene. For meg er dette en bekreftelse på at jeg er omgitt av medarbeidere som virkelig gjør en solid innsats. Da er det enkelt å være leder, sier Andreassen.

Faksimile fra Inside Telecom:

Vi har mye å være stolte over for tiden. Nettverket vårt ble nettopp kåret til Norges raskeste nett i OpenSignal sin “state of LTE” rapport, og nå har vi altså også Norges mest fornøyde mobilkunder i tillegg. Vi kommer likevel ikke til å hvile på laurbærene, men vil fortsette å jobbe beinhardt mot å levere de beste produktene og de beste kundeopplevelsene til norske forbrukere.

Helt til slutt må vi takke kundene våre. Det er dere som gjør oss gode, og vi ville ikke vært der vi er uten konstruktiv ris og ros fra dere. Dere er best!

P.S: Om du ikke allerede er Chess-kunde, men kunne tenkt deg å bli det, så tar vi imot deg med åpne armer. Sjekk ut våre mobilabonnement i dag! Velkommen skal du være :)

Norsk Kundebarometer. Et forskningsprosjekt ved Handelshøyskolen BI. www.kundebarometer.com
Den 17. mai 2015 hadde VG papirutgaven en stor test der de sjekket hvilket mobilselskap som gir kundene én gigabyte til best pris, samt hva annet som er inkludert i mobiloperatørenes billigeste abonnement med data. Nok en gang kom Chess best ut når det gjelder hastighet: Ingen andre mobiloperatører kan tilby 4G-fart på opptil 60 Mbit/s! 
Sommeren nærmer seg med stormskritt, og mange av oss skal utenlands både en og flere ganger i løpet av sommermånedene. I den anledning har vi en skikkelig gladnyhet til alle Chess-kunder: Vi skreller prisen på mobildata-bruk i Europa. Nå betaler du kun kr 0,88 pr. MB i EU!
Vi skryter titt og ofte av 4G-farten vår, og nå har vi fått enda sterkere beviser å slå i bordet med. OpenSignal har målt 4G-hastigheten over hele verden, og de har konkludert med at Chess ikke bare har den aller raskeste 4G-farten i Norge, men også den nest raskeste 4G-farten i hele verden. Testen viser at nettet vårt i snitt gir deg 24 mbit/s, mens Telenor sitt nett kun gir 8 mbit/s. I snitt gjør dette oss 3 ganger raskere. Vi mener det virkelig når vi snakker om suveren fart!