Priser i utlandet

Priser i utlandet

Vi er glade i å reise til utlandet, og det vet vi at dere er også. Vi vet derimot også at det kan være litt vanskelig å bli klok på de forskjellige utlandsprisene, så i dette blogginnlegget vil vi fokusere på prisene i de 3 viktigste feriestedene. Prisene gjelder f.o.m den 1. mai 2016. 

Norden

Norden er kjempelett. Om du har et av våre SjakkMatt- eller Easy-abonnement så har du automatisk norske priser i alle de nordiske landene, noe som betyr 39 øre per minutt, 19 øre for SMS, og 19 øre per megabyte mobildata du bruker. Det skal være billig å feriere hos våre nærmeste naboer! 

EU

I EU er det også lett å holde oversikten. Her har nemlig alle medlemslandene samme pris å forholde seg til! Det koster 19 øre per MB data du bruker, 49 øre per minutt, og 19 øre per SMS. Uansett om du reiser til Irland, Slovakia eller Hellas så gir vi deg nøyaktig samme pris.

USA

Skal ta turen over Atlanteren? Da er prisene kliss like dem du har i EU. Ingen forskjell! Hos Chess skal du ikke måtte sprenge feriebudsjettet for å vise mamma det fantastiske bildet du tok på toppen av Empire State Building. 

For en fullstendig oversikt over alle våre priser i og til utlandet må du velge abonnementet ditt på abonnementssiden. Velg så 'Priser og informasjon' og lenken for ' til utlandet' eller 'i utlandet'.

God tur :)

Ringer du mye til utlandet? Da har vi gleden av å lansere en splitter ny tjeneste som er skreddersydd for nettopp deg! Med Utland 500 får du 500 forhåndsbetalte minutter som du kan ringe til utvalgte land i hele verden med. Dette er perfekt for deg som for eksempel har slekt og venner i andre land. Du kan ringe til både mobil og fasttelefon, og tjenesten fornyes den 1. i hver måned. Prisen? Kun 149,-/mnd! Bestill i dag på MinSide eller ved å sende SMS “Tjeneste Utland” til 06060.
Vi i Chess er glade i lek og moro, og vi er også fryktelig glade i å reise til utlandet. Vi er derfor stolte over at vi har fått snowbordprofilene Silje Norendal og Ståle Sandbech som ambassadører for mobilsurfing i utlandet! 
Det er ikke alltid så lett å vite hvilket mobilabonnement man skal velge. Alternativene er mange, og veldig ofte har man ikke egentlig noe forhold til hvor mye man ringer eller hvor mye data man bruker. Derfor tenkte vi det kunne være kjekt med en kjapp miniguide!