Best på fart i VG

Best på fart i VG

Den 17. mai 2015 hadde VG papirutgaven en stor test der de sjekket hvilket mobilselskap som gir kundene én gigabyte til best pris, samt hva annet som er inkludert i mobiloperatørenes billigeste abonnement med data. Nok en gang kom Chess best ut når det gjelder hastighet: Ingen andre mobiloperatører kan tilby 4G-fart på opptil 60 Mbit/s! 

Beholder de billigste abonnementene

Bakgrunnen for undersøkelsen er at Telenor nå har vraket sine billigeste prisplaner, noe som betyr at deres billigste mobilabonnement nå koster 249 kroner i måneden. Chess-sjef Arve Andreassen svarer følgende til VGs journalist når han blir spurt om hvorvidt Chess kommer til å gjøre det samme:

- Chess er et lavprisselskap og har ingen mål om å diktere norske forbrukere til å betale minimum 3000 kroner i året for å ha et mobilabonnement. Mer enn halvparten av våre kunder har prisplaner med månedspris 99 eller 199 kroner.

(Faksimile VG papirutgaven 17. mai 2015, klikk for større versjon)

Høyest fart med Chess

Så hva kom frem i testen? For Chess sin del viser VGs gjennomgang at Chess er den som kan tilby norske forbrukere den aller høyeste surfehastigheten. Der konkurrentene kan tilby mellom 6 og 40 Mbit/s, har Chess helt fri fart! Forventet hastighet har vi satt til opptil 60 Mbit/s, men om du har riktig type telefon og riktig type dekning i området du bor i kan du oppleve å surfe med enda høyere hastigheter enn dette. Den aller høyeste nedlastingshastigheten vi hittil har fått rapportert inn av en Chess-kunde er på hele 113.86 Mbit/s! Les mer om hastighet her.

Topplassering i mange tester

Dette er heller ikke den første testen som Chess vinner i år. Den 26.01.2015 kom det frem at vi er best på hastighet da VG sjekket hva mobiloperatørene kunne tilby i prisklassen rundt kroner 299. OpenSignal har målt 4G-farten i hele verden  og kommet frem til at Chess har det aller raskeste nettet i Norge (samt det nest raskeste nettet i hele verden), og Norsk Kundebarometer har kommet frem til at det er Chess som har Norges mest fornøyde mobilkunder. Er det rart vi er stolte?

Om du ikke allerede er Chess-kunde, men kunne tenkt deg å bli det, så tar vi imot deg med åpne armer. Sjekk ut våre mobilabonnement i dag! Velkommen skal du være :)

Sommeren nærmer seg med stormskritt, og mange av oss skal utenlands både en og flere ganger i løpet av sommermånedene. I den anledning har vi en skikkelig gladnyhet til alle Chess-kunder: Vi skreller prisen på mobildata-bruk i Europa. Nå betaler du kun kr 0,88 pr. MB i EU!
Chess er nok en gang best i test og kommer best ut i mobilbransjen i Norsk Kundebarometer 2015. Barometeret er basert på tilbakemeldinger fra et stort antall norske forbrukere, og målingen viser at det er Chess som har Norges mest fornøyde mobilkunder!
Vi skryter titt og ofte av 4G-farten vår, og nå har vi fått enda sterkere beviser å slå i bordet med. OpenSignal har målt 4G-hastigheten over hele verden, og de har konkludert med at Chess ikke bare har den aller raskeste 4G-farten i Norge, men også den nest raskeste 4G-farten i hele verden. Testen viser at nettet vårt i snitt gir deg 24 mbit/s, mens Telenor sitt nett kun gir 8 mbit/s. I snitt gjør dette oss 3 ganger raskere. Vi mener det virkelig når vi snakker om suveren fart!