Priser i Norge

Priser i Norge

Vi er kjempeglade for at fastprisabonnement har blitt standard i mobilbransjen. Det er utrolig lettvint å ha en fastpris å forholde seg til, enten den er på kr 99, kr 199, kr 299 eller kr 399! Likevel kan det være greit å vite hva ting koster utover fastprisen også, og i dette blogginnlegget vil vi gi deg en oversikt over de viktigste prisene.

Jeg har brukt opp det inkluderte innholdet! 

Dette er kanskje ikke så aktuelt om du har et Chess Easy-abonnement, men det er uansett kjekt å vite hva ting koster om du skulle greie å bruke opp dine inkluderte ringeminutter, SMS, MMS eller MB. Vi gir deg beskjed på SMS når du har brukt opp 80% av det inkluderte innholdet ditt, og en gang til når du har brukt opp 100%. Fra og med da er det disse prisene som gjelder:

Når du har brukt opp dine inkluderte MB (eller GB) skjer følgende:

SjakkMatt-abonnementene og Chess Easy 1 GB: Når den inkluderte datamengden er brukt opp betaler du 0,99 pr. MB. Det er likevel ikke fare for at du skal få noen sjokkregning her, for vi har satt et pristak på surfing i Norge på 20,-/dag. Dette betyr at du betaler 0,99 om du surfer 1 MB utover potter din på en dag, eller 20,- om du surfer 20 MB på en dag, eller 20,- om du skulle gå helt bananas og surfe 1 GB på en dag. 

Chess Easy 2GB, 5GB, 10GB og 20GB: Bruker du opp den inkluderte datamengden din før månedsskiftet reduseres maksimal surfefart til 120 Kb/s i resten av en trettidagersperiode. Du betaler altså ingenting ekstra for surfingen, men det kommer til å gå fryktelig tregt. Du kan kjøpe mer data med full hastighet (1 GB for kr 69, 2 GB for kr 99, 5 GB for kr 199 eller 10 GB for kr 249). Datapakker kjøper du ved å sende en SMS med kodeord 2GB, 5GB, eller 10GB til 06060. Datapakkene varer ut kalendermåneden.

Hva med Norden?

Visste du at bruk til Norden er inkludert i fastprisen på alle Chess Easy-abonnementene? Om du har fri bruk av samtaler, SMS og MMS kan du ringe, tekste og sende bildemeldinger til Norden så mye du bare orker! Hvis du ikke har fri bruk er det disse prisene som gjelder når det inkluderte innholdet ditt er brukt opp: 

Jeg vil vite mer! 

Noen ganger trenger man enda mer prisinformasjon. Kanskje vil du sjekke hva det koster å ringe taxi, eller hva det koster å ringe en spåkone, eller kanskje du vil se hva det koster å ringe fra Australia og hjem til Norge. Da gjør du følgende:

1. Finn abonnementet ditt i abonnementoversikten

2. Scroll ned til «Priser og Informasjon» og trykk på linken

3. Trykk på kategorien som du ønsker mer informasjon om

Enkelt :)

P.S: Vi har også laget en enkel oversikt over prisene i de mest populære ferielandene.

Vi er glade i å reise til utlandet, og det vet vi at dere er også. Vi vet derimot også at det kan være litt vanskelig å bli klok på de forskjellige utlandsprisene, så i dette blogginnlegget vil vi fokusere på prisene i de viktigste feriestedene. Prisene gjelder f.o.m den 1. mai 2017. 
Chess er nok en gang best i test og kommer best ut i mobilbransjen i Norsk Kundebarometer 2015. Barometeret er basert på tilbakemeldinger fra et stort antall norske forbrukere, og målingen viser at det er Chess som har Norges mest fornøyde mobilkunder!
Den 17. mai 2015 hadde VG papirutgaven en stor test der de sjekket hvilket mobilselskap som gir kundene én gigabyte til best pris, samt hva annet som er inkludert i mobiloperatørenes billigeste abonnement med data. Nok en gang kom Chess best ut når det gjelder hastighet: Ingen andre mobiloperatører kan tilby 4G-fart på opptil 60 Mbit/s!