Priser i utlandet

Priser i utlandet

Vi er glade i å reise til utlandet, og det vet vi at dere er også. Vi vet derimot også at det kan være litt vanskelig å bli klok på de forskjellige utlandsprisene, så i dette blogginnlegget vil vi fokusere på prisene i de viktigste feriestedene. Prisene gjelder f.o.m den 1. mai 2017. 

Du kan finne alle utlandspriser i vår prisoversikt

EU og EØS

Om du skal reise til EU og EØS er det lett å holde oversikten. Om du har Chess King (eller et av de gamle SjakkMatt- og Easy-abonnementene) kan du bruke den samme inkluderte datamengden, de samme ringeminuttene og de samme meldingene som du har i Norge i alle EU- og EØS-land. Om du har kontantkort eller Control vil du ha like priser i EU og EØS som i Norge fra og med den 1. juni 2017.

USA

Skal ta turen over Atlanteren? Her er prisene også veldig lave, så det er ingen grunn til å skru av dataroaming på mobilen din. Hos Chess skal du ikke måtte sprenge feriebudsjettet for å vise mamma det fantastiske bildet du tok på toppen av Empire State Building. 

For en fullstendig oversikt over alle våre priser i og til utlandet må du velge abonnementet ditt på abonnementssiden. Velg så 'Priser og informasjon' og lenken for ' til utlandet' eller 'i utlandet'. Om du ikke finner abonnementet ditt her kan du finne gjeldende priser for ditt abonnement på MinSide

God tur :)

Ringer du mye til utlandet? Da har vi gleden av å lansere en splitter ny tjeneste som er skreddersydd for nettopp deg! Med Utland 500 får du 500 forhåndsbetalte minutter som du kan ringe til utvalgte land i hele verden med. Dette er perfekt for deg som for eksempel har slekt og venner i andre land. Du kan ringe til både mobil og fasttelefon, og tjenesten fornyes den 1. i hver måned. Prisen? Kun 149,-/mnd! Bestill i dag på MinSide eller ved å sende SMS “Tjeneste Utland” til 06060.
Vi i Chess er glade i lek og moro, og vi er også fryktelig glade i å reise til utlandet. Vi er derfor stolte over at vi har fått snowbordprofilene Silje Norendal og Ståle Sandbech som ambassadører for mobilsurfing i utlandet! 
Det er ikke alltid så lett å vite hvilket mobilabonnement man skal velge. Alternativene er mange, og veldig ofte har man ikke egentlig noe forhold til hvor mye man ringer eller hvor mye data man bruker. Derfor tenkte vi det kunne være kjekt med en kjapp miniguide!