Chess har årets beste kundesenter

Chess har årets beste kundesenter

Denne gangen vant vi både i kategorien for mobil - og Årets kundesenter uavhengig av bransje. Hurra!

Kundeserviceprisen deles ut hver år under Call Center-dagene, og en grundig test av hele 153 kundesentre. Testen viser hvordan kundene opplever å møte selskapet sitt, de ansatte, og sammenlikner opplevelsen med den de får hos konkurrenter.

Enda en familieseier

Så sent som i januar i år kunne vi i Chess juble over seier i en kundeserviceundersøkelse. Og da som nå var pallen dekket av merkevarer i Telia-familien. Under TNS Kantar og Tekna sine Kundeservicedager kapret Chess førsteplassen, med OneCall og Telia hakk i hæl.

- Chess har over lengre tid vært på toppen i utallige målinger på kundeservice og kundetilfredshet. Nå er også Telia og OneCall med i toppsjiktet, noe som viser at vår helhetlige satsing på kundeopplevelser fungerer slik vi ønsker, sier Kjersti Jamne, leder for privatmarkedet i Telia Norge, og legger til:

- Nå når Chess og Telia slås sammen, er det de samme dyktige folka som blir med videre på reisen. Vi vil fortsette å gi kundene den beste servicen og de beste opplevelsene til alle kunder, både i Telia og i OneCall.

Chess best uavhengig av bransje

I tillegg til seier i kategorien mobil, stakk vi også denne gangen av med den aller gjeveste prisen: Årets kundesenter uavhengig av bransje.

(Artikkelen fortsetter under bildet)

Logo for årets kundesenter 2018 og Beste kundeservice i kategorien mobil 2018

Dette er vi utrolig glade for, og vi vil hele tiden jobbe for at den skal være enkelt og moro å være kunde hos oss, og at du skal få den beste hjelpen, uansett om du kontakter oss på Facebook, chat, telefon, e-post eller via godt, gammeldags brev.

- Oooops, Chess did it again... ;) Gratulerer til alle involverte i Chess, og takk for den fantastiske innsatsen som er lagt ned, sa Frank Skjeldam, leder for Chess kundeservice, da seieren var et faktum.

Og sist, men ikke minst - tusen takk til alle dere fantastiske Chessere! :)

- Vi digger dere!