Chess-kunder surfer på Norges beste 4G-nett

Chess-kunder surfer på Norges beste 4G-nett

Du leste riktig - er du kunde i Chess er du altså på Norges beste 4G-nett. 

Best i TEK-test

VG og Aftenposten har allerede slått det stort opp - at 4G-nettet til Telia er landets beste. Nettstedet TEK.no utførte cirka 2000 målinger over hele landet

- Det er herlig å vite at vi har den beste dekningen i Norge. Testen slår hull på myten om at Telenor har det beste nettet. Telia har satset enormt på å bygge ut 4G, og testen er en bekreftelse på det arbeidet som fortsatt gjøres for å gi kundene masse fart og masse data, sier Chess-sjef Arve Andreassen. 

Aftenposten gjengir testen slik:

Mens 79,8 prosent av Telenor-målingene hadde 15 Mbit/s eller mer, oppnådde hele 87,5 prosent av Telia-målingene det samme hastighetskravet. Telia hadde også færrest dårlige målinger, det vil si hastigheter under 5 Mbit/s, nærmere bestemt 3,6 prosent mot Telenors åtte prosent.

Jevnt over best i landet

- Det er bare tre mobilnett i Norge, og da er det naturligvis veldig kjekt at våre kunder kan nyte alle fordelene som ligger i et hurtig mobilnett. Denne testen viser at vi har bedre nett enn Telenor jevnt over i hele landet, sier Andreassen. 

- Er folk opptatt av kraft og hastighet i mobilnettet?

Bra dekning og lave priser

- De er utrolig opptatt av dette. Inntrykket er av og til at dekningen betyr mer enn prisen. Vi har alltid hatt lave priser, og det er selvfølgelig utrolig ålreit å kunne vise til at vi også har den beste dekningen med mobilnettet våre kunder bruker, svarer Andreassen.

Chess har allerede blitt kåret til Norges beste kundeservice, og Chess-kundene har i to år på rad blitt kåret til mobilbransjens mest fornøyde

Bli Chess-kunde i dag!

Igjen har Chess blitt best i mobilbransjen i en landsdekkende kåring. Denne gangen er det Norsk Kundebarometer ved Handelshøyskolen BI som kåret Chess til best i mobilbransjen på både kundetilfredshet og lojalitet. Vi har rett og slett Norges mest fornøyde mobilkunder!
2 og et halvt år før tiden har Telia Norge innfridd myndighetenes krav om 4G-dekning til 98 prosent av befolkningen.