Landets beste mobildekning for andre år på rad

Landets beste mobildekning for andre år på rad

Du leste riktig – om du er Chess-kunde surfer, skravler og tekster du med landets beste mobildekning. Det er konklusjonen fra Mediehuset TEK.no og Norges største uavhengige dekningstest av norske mobilnett.

Mediehuset TEK.no har den siste tiden utført tidenes mest omfattende test av mobildekningen i Norge, og har kjørt 12 000 kilometer og gjort godt over 4000 tester på 566 målepunkter for å finne ut hvilken operatør som har det beste mobilnettet i landet. Vinneren ble mobilnettet til Telia, som er nettet som benyttes av alle Chess-kunder.

LES OGSÅ: 11 grunner til å velge Chess

Siden 2014 har det blitt utført en massiv dekningsutbygging i nettet. I løpet av svært kort tid har nesten 98% av befolkningen fått 4G-mobildekning, og utbyggingen fortsetter. I løpet av neste år vil 4G-dekningen være bedre enn dagens eksisterende taledekning på 2G/3G, altså over 99 prosent.

LES OGSÅ: Alle gangene Chess er kåret til best i test

Uansett om du bruker mobilen til å ringe mor, holde deg oppdatert på gruppechatten i messenger eller streame siste episode av Paradise Hotel: vit at du er på det beste mobilnettet i Norge :)

Offisiell informasjon om dekningstesten fra TEK.no:

Om testen: https://www.tek.no/artikler/test-den-store-dekningstesten-2017/382426

Konklusjonen: https://www.tek.no/artikler/test-dekningstest-2017/382426/7

Slik blir du Chess-kunde

Ingen i mobilbransjen har vunnet flere priser for beste Kundeservice enn Chess. Irene leder den energiske avdelingen som har en eneste hensikt: Hjelpe deg!
Januar er tiden da mange av oss forsøker å legge om livsstilen, eller kanskje bare bli en bittelitt sprekere versjon av seg selv enn det man var året før. Det finnes en hel haug med apper som lover deg gull og grønn skoger, og det kan være vanskelig å finne frem i jungelen. Her er favorittappene til oss på Chess-kontoret! 
Ferietid er lesetid, og mange av oss har kjent litt på behovet om å kunne ta med seg bøkene digitalt. Kanskje vil du spare plass i bagasjen, reise med mange bøker på en gang, eller lese en “guilty pleasure” i smug? Vi har løsningen!