NYHET: Få full pakke med Chess King

NYHET: Få full pakke med Chess King

I dag lanserer vi et splitter nytt utvalg mobilabonnementer: Chess King. Her får du samtaler, SMS, MMS og surfing i EU/EØS inkludert i prisen, tillegg til at ubrukt data automatisk blir overført til neste måned med data rollover.

Nå får du som er Chess-kunde norske priser når du er ute på reise! De nye Chess King-abonnementene har bruk i EU og EØS inkludert i prisen, så nå trenger du ikke lenger bekymre deg for høye kostnader ved mobilbruk i utlandet. Det koster nemlig ikke en krone mer å surfe, prate eller sende meldinger over mobilnettet i EU og EØS enn det gjør hjemme i Norge. I tillegg har alle Chess King-abonnementene data rollover inkludert, slik at data som du ikke bruker opp blir overført til neste måned.

LES OGSÅ: 11 grunner til å velge Chess

Hva om jeg allerede er Chess-kunde?

Alle de gamle SjakkMatt og Easy-abonnementene våre har fått bruk i EU og EØS inkludert, så de aller fleste Chess-kunder trenger ikke å bytte abonnement for å ta del i moroa! Er du usikker på om du har EU og EØS inkludert i abonnementet ditt? Ikke noe problem: for noen dager siden sendte vi ut tekstmeldinger til alle som får dette automatisk, så dobbeltsjekk SMS-innboksen din om føler deg litt glemsk. Hvis du likevel skulle ha lyst til å bytte til et av de nye abonnementene våre kan du selvsagt gjøre dette via MinSide eller ved å kontakte kundeservice.

Har du spørsmål? Ta kontakt på chat, Facebook, e-post eller telefon  924 06 060, så hjelper vi deg så godt vi kan :)

Slik blir du Chess-kunde