Hva er egentlig data rollover?

Hva er egentlig data rollover?

Om du har snublet over en reklame for mobilabonnement i vår har du sikkert fått med deg at data rollover er en av de store snakkisene. Men hva er det egentlig? Her har vi samlet alt du trenger å vite.

Nå trenger du ikke lenger å tenke på at inkludert data i mobilabonnementet ditt må brukes opp innen en viss tid - nå får du automatisk med deg ubrukt data over til neste måned.

Hva betyr data rollover?

Det betyr at dataen ikke forsvinner fra abonnementet ditt om du ikke bruker den opp. Om du for eksempel har 4 GB på abonnementet ditt, og bare bruker 2 GB denne måneden, får du med deg 2 GB ekstra neste måned. Veldig enkel hoderegning sier da at du får 6 GB neste måned!

Hvor mye data kan jeg ta med meg?

Du kan ta med deg data helt til du ender opp med det dobbelte av det som er inkludert i abonnementet ditt. Det betyr at om du har 4 GB inkludert i abonnementet ditt, kan du «hamstre» data helt til du ender opp med 8 GB.

Hvor lenge kan jeg spare?

Spar opp data så lenge du vil - den eneste grensen er at du maksimalt kan spare så mye som du har inkludert i mobilabonnementet.

Hvilke Chess-abonnement får data rollover?

Alle King-abonnementene våre har data rollover. I tillegg har vi det på de eldre Easy-abonnementene. Alle som har disse abonnementene får det helt automatisk.

Gjelder det ALL data?

Data rollover samler opp dataen som er inkludert i mobilabonnementet ditt, pluss eventuelle datapakker. Datapakker varer i 30 dager.

Har du spørsmål? Ta kontakt på chat, Facebook, e-post eller telefon 924 06 060, så hjelper vi deg så godt vi kan :)

Fra og med våren 2017 er bruk i EU og EØS inkludert om du har mobilabonnement fra Chess. Men hva betyr dette, egentlig?
Det kan være hardt å være student. Du har lite penger, mye å gjøre og mye du skal være med på. Derfor har vi satt sammen en liste med våre favoritt-apper for studenter!
Det er ikke alltid så lett å vite hva man skal velge når barna skal ha sin første mobiltelefon. I gamle dager var det kontantkort som gjaldt, men nå har valgmulighetene blitt flere. Vi vil prøve å hjelpe deg å gjøre det riktige valget for både deg og småtråkket!