Apple iPhone SE 32 GB Stellargrå

iPhone SE – den kraftigste firetommers telefonen noensinne
iPhone SE har en kjent design men er nyutviklet fra innsiden og ut. Den er utstyrt med den avanserte A9-chipen, den samme som sitter i iPhone 6s. Den tar imponerende bilder og videoopptak i 4K med kameraet på tolv megapiksler. Live Photos puster dessuten liv i stillbildene dine. Resultatet er en iPhone som ser liten ut, men gjør et stort inntrykk.

 

 • 4″ Retina-skjerm
 • 12 megapikslers iSight kamera med 4K-video og Live Photos
 • Like kraftig på innsiden som iPhone 6s 
 • Mer info
  Rentefri nedbetaling over 12 måneder. Kun med Chess-abonnement.
  3487,-

  499,-
  Min totalpris: 3487,-

  På lager
  Beskrivelse

  Desc-hero

  Design mange er glad i. Nå med enda mer å være glad for. iPhone SE er basert på en utrolig populær design, men er helt ny på innsiden. Denne lette og kompakte telefonen er laget av aluminium høytrykksblåst med glassperler. Dette gir en satengaktig finish, og sørger for at telefonen ligger godt i hånden. Og med en lyssterk firetommers1 Retina-skjerm ser alt lynskarpt og livfullt ut. De skrå kantene er matte, og den fargeavstemte logoen i rustfritt stål skaper et solid og stilfullt uttrykk.

  Desc-design

  Den kraftigste 4 tommers telefonen noensinne.
  Hjernen i iPhone SE er A9-chipen, den samme avanserte chipen som i iPhone 6s. Med 64-bits arkitektur i datamaskinklassen er A9-chipen både lynrask og responsiv. Og med grafikkytelse i konsollklassen blir favorittspillene og -appene dine utrolig detaljrike og engasjerende. Summen av dette gjør den til en kraftig chip med stor kapasitet.

  Desc-prestanda

  M9-koprosessoren for bevegelse er integrert i A9-chipen. Den mottar informasjon om skritt, distanse og andre ting fra akselerometeret, kompasset og gyroskopet, slik at du alltid vet hvordan treningen går. Den gjør det også enkelt å aktivere Siri. Det eneste du trenger å gjøre er å si «Hei, Siri» – uten engang å ta opp iPhonen.

  Du vil aldri trenge et annet kamera.
  Med et iSight-kamera på 12 megapiksler er du sikret like skarpe og detaljrike stillbilder som med iPhone 6s. Det inkluderer opptak – og redigering – av 4K-video, med opptil fire ganger så høy oppløsning som 1080p HD-video.

  Desc-camera

  Live Photos puster liv i bildene dine med lyd og bevegelse. Bare trykk og hold fingeren på det høyoppløste bildet for å se sekundene rett før og etter at det ble tatt. Dette gjør fine øyeblikk om til uforglemmelige minner.

  Retina-skjermen er ikke bare til for å vise innhold – den fungerer også som blits for FaceTime HD-kameraet. Retina Flash drives av en spesiell chip som får skjermen til å lyse tre ganger sterkere enn vanlig. Det gir bedre selfier under dårlige lysforhold og på kveldstid. Og True Tone Flash tilpasser seg lyset fra omgivelsene, noe som gir naturtro farger og hudtoner.

  iCloud-bildebibliotek
  iCloud-bildebiblioteket lagrer alle bilder og videoer du tar, og holder dem oppdatert på alle enhetene dine. Alle endringer du gjør oppdateres automatisk overalt. Uansett hvor du er, har du tilgang til bildene fra både forrige søndag og forfjor.

  Touch ID
  Touch ID gjør det enkelt og trygt å låse opp iPhone SE. Fingeravtrykket ditt er tross alt det perfekte passordet – ingen er like, og du har det alltid med deg.

   

  Spesifikasjoner
  System
   
  Type SIM-kort:
  Nano
  Bilder og filmer
  • Bilder
  Tilbehør
  • Urbanears Plattan Black

   Urbanears Plattan Black

   Urbanears Plattan kommer med rå lydkvalitet, stilren og fargeglad design og god passform.

    

    
   399,-

  • Urbanista San Francisco Blue Petroleum

   Urbanista San Francisco Blue Petroleum    
   199,-

  • Xqisit PowerBank 2600mAh MicroUSB Purple

   Xqisit PowerBank 2600mAh MicroUSB Purple    
   199,-

  • Urbanista Seattle BT On-ear Rosa

   Urbanista Seattle BT On-ear Rosa

   Urbanista Seattle er et par svært behagelige hodetelefoner med "memory foam" i øreputene som former seg etter ørene dine. Dette gir maksimal komfort og en perfekt passform. Videre byr hodetelefonene fra Urbanista på en skarp og god lytteopplevelse. Headsettet er sammenleggbart og kan brukes som handsfree til telefonen din og kan brukes med iOs, Andoid og Windows Phone.
    

    

   • God komfort
   • Handsfree med mikrofon
   • Passer Android, iPhone og Windows Phone
    
    
   899,-

  • Xqisit Wallet Viskan iPhone 5s/SE Svart

   Xqisit Wallet Viskan iPhone 5s/SE Svart

   Xqisit Viskan er slanke og funksjonelle deksler. De viktige kortene dine ligger trygt i dekselet mens selve omslaget sitter godt rundt telefonen. Gir god beskyttelse samtidig som den er stilren, moderne og holdbar.
    

    

   • Stilren design
   • Praktiske kortlommer
   • Gir effektiv beskyttelse av din mobiltelefon
    
    
   299,-