Apple iPhone SE 64GB Stellargrå

iPhone SE – den kraftigste firetommers telefonen noensinne
iPhone SE har en kjent design men er nyutviklet fra innsiden og ut. Den er utstyrt med den avanserte A9-chipen, den samme som sitter i iPhone 6s. Den tar imponerende bilder og videoopptak i 4K med kameraet på tolv megapiksler. Live Photos puster dessuten liv i stillbildene dine. Resultatet er en iPhone som ser liten ut, men gjør et stort inntrykk. iPhone SE kommer i fire flotte farger (Gull, Rosegull, Sølv og Stellargrå) og i to minnestørrelser, 16GB og 64GB.

 

 • 4″ Retina-skjerm
 • 12 megapikslers iSight kamera med 4K-video og Live Photos
 • Like kraftig på innsiden som iPhone 6s
Mer info
4487,-

299,-
Min totalpris: 4487,-

På lager
Beskrivelse

Desc-hero

Design mange er glad i. Nå med enda mer å være glad for. iPhone SE er basert på en utrolig populær design, men er helt ny på innsiden. Denne lette og kompakte telefonen er laget av aluminium høytrykksblåst med glassperler. Dette gir en satengaktig finish, og sørger for at telefonen ligger godt i hånden. Og med en lyssterk firetommers1 Retina-skjerm ser alt lynskarpt og livfullt ut. De skrå kantene er matte, og den fargeavstemte logoen i rustfritt stål skaper et solid og stilfullt uttrykk.

Desc-design

Den kraftigste 4 tommers telefonen noensinne.
Hjernen i iPhone SE er A9-chipen, den samme avanserte chipen som i iPhone 6s. Med 64-bits arkitektur i datamaskinklassen er A9-chipen både lynrask og responsiv. Og med grafikkytelse i konsollklassen blir favorittspillene og -appene dine utrolig detaljrike og engasjerende. Summen av dette gjør den til en kraftig chip med stor kapasitet.

Desc-prestanda

M9-koprosessoren for bevegelse er integrert i A9-chipen. Den mottar informasjon om skritt, distanse og andre ting fra akselerometeret, kompasset og gyroskopet, slik at du alltid vet hvordan treningen går. Den gjør det også enkelt å aktivere Siri. Det eneste du trenger å gjøre er å si «Hei, Siri» – uten engang å ta opp iPhonen.

Du vil aldri trenge et annet kamera.
Med et iSight-kamera på 12 megapiksler er du sikret like skarpe og detaljrike stillbilder som med iPhone 6s. Det inkluderer opptak – og redigering – av 4K-video, med opptil fire ganger så høy oppløsning som 1080p HD-video.

Desc-camera

Live Photos puster liv i bildene dine med lyd og bevegelse. Bare trykk og hold fingeren på det høyoppløste bildet for å se sekundene rett før og etter at det ble tatt. Dette gjør fine øyeblikk om til uforglemmelige minner.

Retina-skjermen er ikke bare til for å vise innhold – den fungerer også som blits for FaceTime HD-kameraet. Retina Flash drives av en spesiell chip som får skjermen til å lyse tre ganger sterkere enn vanlig. Det gir bedre selfier under dårlige lysforhold og på kveldstid. Og True Tone Flash tilpasser seg lyset fra omgivelsene, noe som gir naturtro farger og hudtoner.

iCloud-bildebibliotek
iCloud-bildebiblioteket lagrer alle bilder og videoer du tar, og holder dem oppdatert på alle enhetene dine. Alle endringer du gjør oppdateres automatisk overalt. Uansett hvor du er, har du tilgang til bildene fra både forrige søndag og forfjor.

Touch ID
Touch ID gjør det enkelt og trygt å låse opp iPhone SE. Fingeravtrykket ditt er tross alt det perfekte passordet – ingen er like, og du har det alltid med deg.

Spesifikasjoner
Størrelse
 
Bredde:
58,6 mm
Lengde:
123,8 mm
Tykkelse:
7,6 mm
Display
 
Skjerm størrelse:
4 tommer
Skjerm type:
LED-backlit IPS LCD
Pixel tetthet:
326
Skjerm høyde pixler:
1136
Skjerm bredde pixler:
640
Kamera
 
Kameraets oppløsning:
12 megapiksler
Video oppløsning:
2160p@30fps, 1080p@30/60fps, 1080p@120fps, 720p@240fps
Front kamera oppløsning:
1,2 megapiksler
Front kamera video oppløsning:
720p@30fps
System
 
Prosessor:
Apple A9, Dual-core 1.84 GHz Twister
Innebygget minne:
64 GB
Ram størrelse:
2 GB
Operativ system versjon:
9.3
Operativ system:
iOS
Type SIM-kort:
Nano
Nettverk
 
2G nettverk:
Ja
3G:
Ja
LTE:
Ja
Blåtann:
Ja, v4.2, A2DP, LE
GPS:
Ja, med A-GPS
NFC:
Ja (kun Apple Pay)
Batteri
 
Batteri kapasitet:
Li-Po 1642 mAh
Misc
 
Vekt:
113 g
HD Voice:
Ja
FM radio:
Nei
Bilder og filmer
 • Bilder
Tilbehør
 • Fitbit Aria Smartvekt

  Fitbit Aria Smartvekt   
  999,-

 • Jabra Sport Coach Blue

  Jabra Sport Coach Blue


  • TrackFit bevegelsessensor
  • Innebygget cross training app
  • Værbeskyttet og støtsikker (IP55)
  • Opp til 5,5 timers musikktid og 10 dagers standbytid
  • Veier kun 16 gram
   
   
  999,-

 • JBL Flip 3 Rosa

  JBL Flip 3 Rosa

  Musikk på stranden har aldri vært enklere. Bluetoothhøyttaleren JBL Flip 3 har en sprutsikker og brukervennlig design, med opptil 10 timers batterilevetid.

  Høyttaleren har også integrert mikrofon med støyredusering, som gjør at du kan bruke den som konferansehøyttaler når du ikke bruker den til å høre på musikk.

   

   
  899,-